español english français
     
  6 / 11 / 2006
      Información
Notes de premsa
Convocatòries de premsa
Dossiers
Entrevistes
Perfils
Calendari fòrum
Fórum en los medios
Servei de televisió

      Recursos Multimèdia
Fototeca
Logos
Videoteca
Audioteca
Infografies
Presentacions
Mapes del Fòrum

      Documentació
Fòrum 2004
Continguts
Fórum
Fórum Diálogos
Fórum Ciudad
Participa en el Fórum
Arquitectura del Fòrum
Donen suport al Fòrum
Entrades

      Serveis premsa
Allotjament i vol
Serveis
Contacte


Home > Notes de premsa
16-11-04 // 19:45h

DESMENTIT DEL FÒRUM A DUES INFORMACIONS DE L’AGÈNCIA EFE
En relació als despatxos de l’agència EFE difosos avui sota els títols “Fòrum liquidarà comptes entre maig i juny, més tard del previst” i “Troben informació privada en un CD inserit en ordinador Fòrum”,  signats amb les inicials M.F., l’organització del Fòrum vol precisar alguns punts de les notes i desmentir-ne d’altres.


 En primer lloc, el Fòrum Universal de les Cultures Barcelona 2004 presentarà una previsió de tancament de comptes definitiu en la propera reunió del seu Consell d’Administració, que es celebrarà abans d’acabar l’any. La presentació d’aquest estat de comptes es realitzarà tal i com ja estava previst i permetrà una aproximació bastant ajustada al tancament comptable definitiu de l’esdeveniment. Com tota societat anònima, el seu Consell d’Administració ha d’aprovar els comptes corresponents al tancament de l’exercici 2004 abans del 31 de març del 2005 i, si s’escau, han d’ésser aprovats per l’Assemblea General  (Junta General d’Accionistes) abans, en aquest cas, del 30 de juny del 2005. Per tant, el Fòrum desmenteix aquest titular d’agència i ratifica que no es produirà cap tipus d’endarreriment, tal i com es desprèn del titular de la informació difosa per M.F.


 Pel que fa referència a la segona nota, el Fòrum va prendre les mesures oportunes per desprogramar  els continguts dels ordinadors que van sortir a subhasta pública i mostra la seva estranyesa per la difusió d’una “notícia” fonamentada des de l’anonimat del suposat informador, que no esmenta ni la procedència ni els suposats continguts presumptament trobats en aquest ordinador i que, segons EFE, tenien relació amb l’esdeveniment. Respecte dels currículums de treballadors trobats al carrer, i que EFE comenta en aquest mateix despatx, cal recordar que la Agència Catalana de Protecció de Dades, en un comunicat fet públic ahir, va resoldre que el Fòrum no té cap tipus de  responsabilitat en aquest incident, del que ha estat el principal perjudicat.ARCHIVOS ADJUNTOS:
Nota de premsa

Tornar a l´índex de notes de premsa


Imprimir