español english français
     
  6 / 11 / 2006
      Información
Notes de premsa
Convocatòries de premsa
Dossiers
Entrevistes
Perfils
Calendari fòrum
Fórum en los medios
Servei de televisió

      Recursos Multimèdia
Fototeca
Logos
Videoteca
Audioteca
Infografies
Presentacions
Mapes del Fòrum

      Documentació
Fòrum 2004
Continguts
Fórum
Fórum Diálogos
Fórum Ciudad
Participa en el Fórum
Arquitectura del Fòrum
Donen suport al Fòrum
Entrades

      Serveis premsa
Allotjament i vol
Serveis
Contacte


Home > Notes de premsa
29-10-04 // 11:41h

ENLLESTIDES LES OBRES DE DESMANTELLAMENT DEL RECINTE DEL FÒRUM BARCELONA 2004


El CCIB tornarà a obrir les portes dimarts vinent per acollir el primer dels nombrosos congressos i jornades previstos


Les obres de desmantellament del recinte del Fòrum Barcelona 2004 s’han enllestit aquesta setmana i s’han desmuntat les estructures efímeres construïdes per acollir les activitats de l’esdeveniment. En poc més d’un mes, un miler d’operaris s’han encarregat de desmantellar les exposicions, el Teatre dels Contenidors, la Haima, el Cel dels Talismans, els escenaris dels concerts, el circ, el cabaret, l’esfera de Moure el Món, les infraestructures que acollien el Gegant dels 7 Mars o l’Arbre de la Memòria, la passarel·la del port, els punts d’informació, les àrees de joc o el mobiliari urbà, per esmentar els exemples més representatius d’allò que era el paisatge habitual del recinte Fòrum durant els 141 dies de l’esdeveniment.


El desmantellament s’ha realitzat en els terminis previstos per l’organització del Fòrum, que s’havia compromès a enllestir els treballs a finals d’aquest mes d’octubre. Avui mateix, els operaris finalitzaran els últims treballs pendents i s’acabarà de desmuntar l’accés pel carrer Prim i els quioscos d’alimentació.


El desmuntatge de les infraestructures efímeres del Fòrum permet veure una imatge inèdita del territori, sobretot de la plaça. Lliure de qualsevol element, es pot contemplar tota l’extensió de la gran plaça que cobreix la depuradora. El Fòrum Barcelona 2004 retorna ara tot el recinte a Infraestructures del Llevant, que ha de finalitzar les obres pendents en el territori, com ara el cobriment d’una altra part de la depuradora o la construcció de la segona gran placa fotovoltaica que hi haurà en aquesta zona.


El Fòrum també ha retornat a Infraestructures del Llevant els dos edificis emblemàtics del recinte: l’edifici Fòrum i el Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB). A partir d’ara, ambdós edificis seran gestionats per la companyia GL Events. Precisament, dimarts vinent, el CCIB reobrirà les portes per acollir el primer dels congressos i jornades que se celebraran en aquest edifici a partir d’ara. Els voltants del CCIB i de l’Edifici Fòrum quedaran oberts al públic a partir de dimarts. Una tanca, situada a l’inici de l’esplanada, impedirà l’accés a la resta del recinte.
ARCHIVOS ADJUNTOS:
Fotografía 1 - Autor: c Fòrum Barcelona 2004 / Agustí Argelich
Fotografía 2 - Autor: c Fòrum Barcelona 2004 / Joan Roca De Viñals
Nota de premsa

Tornar a l´índex de notes de premsa


Imprimir