español english français
     
  6 / 11 / 2006
      Información
Notes de premsa
Convocatòries de premsa
Dossiers
Entrevistes
Perfils
Calendari fòrum
Fórum en los medios
Servei de televisió

      Recursos Multimèdia
Fototeca
Logos
Videoteca
Audioteca
Infografies
Presentacions
Mapes del Fòrum

      Documentació
Fòrum 2004
Continguts
Fórum
Fórum Diálogos
Fórum Ciudad
Participa en el Fórum
Arquitectura del Fòrum
Donen suport al Fòrum
Entrades

      Serveis premsa
Allotjament i vol
Serveis
Contacte


Home > Notes de premsa
18-08-04 // 19:47h

BRUNO AYRES: “CREC MÉS EN EL VOLUNTARIAT INDIVIDUAL QUE EN LA XARXA”


Els assistents a la sessió “Internet i xarxes”, de la 18a Conferència Mundial del Voluntariat, han explicat les seves experiències com a voluntaris a diferents països


Bruno Ayres, representant de l’organització Comunitas, del Brasil, ha apuntat avui a la 18a Conferència Mundial del Voluntariat que se celebra al Fòrum que creu més “en el voluntariat individual que en la xarxa, és a dir, en un voluntariat més espontani i menys institucionalitzat”. En la seva intervenció en la sessió “Internet i xarxes”, Ayres ha explicat la seva experiència a Portal do Voluntario, un portal d’internet que funciona com una espècie de cercador de voluntaris i de receptor de necessitats.

Per la seva part, Astrid Zelaya, de la Fundación Desafíos, de Nicaragua, ha comentat el projecte de televisió realitzat únicament amb voluntaris, que consisteix en la producció de vídeos la missió dels quals és la divulgació de temes juvenils. El projecte, que funciona en vuit ciutats de Nicaragua, utilitza per als vídeos voluntaris, fonamentalment líders locals, que no hagin tingut experiències de voluntariat, i després aquestes realitzacions es mostren a la comunitat amb fins educatius. Ha assegurat que l’experiència ha estat acceptada per la comunitat.

Su-fen Huang, de Taiwan ha alertat sobre la necessitat que els voluntaris tinguin accés a la informació d’internet perquè aquesta contribueix a la qualitat de la seva feina. Com a conclusió de la sessió han acordat que l’Estat ha de complementar, acompanyar i donar suport a les iniciatives socials voluntàries de caràcter privat i no competir amb elles, per tal de servir conjuntament a la societat.

La 18a Conferència Mundial de Voluntaris continuarà fins al proper 21 d’agost al Fòrum.ARCHIVOS ADJUNTOS:
Nota de premsa

Tornar a l´índex de notes de premsa


Imprimir