español english français
     
  6 / 11 / 2006
      Información
Notes de premsa
Convocatòries de premsa
Dossiers
Entrevistes
Perfils
Calendari fòrum
Fórum en los medios
Servei de televisió

      Recursos Multimèdia
Fototeca
Logos
Videoteca
Audioteca
Infografies
Presentacions
Mapes del Fòrum

      Documentació
Fòrum 2004
Continguts
Fórum
Fórum Diálogos
Fórum Ciudad
Participa en el Fórum
Arquitectura del Fòrum
Donen suport al Fòrum
Entrades

      Serveis premsa
Allotjament i vol
Serveis
Contacte


Home > Notes de premsa
29-11-04 // 11:00h

ELS GUANYADORS DEL CONCURS “BARCELONA I EL FÒRUM” EXPOSEN LES SEVES FOTOGRAFIES


Els tres guanyadors del premi Grand Marina de Fotografia inauguren avui al vespre l’exposició de les seves obres a l’hotel que dóna nom al premi. En l’edició d’enguany el tema a fotografiar ha estat el Fòrum Universal de les Cultures.


A les vuit del vespre es lliuraran els premis i s’inaugurarà l’exposició dels tres tríptics guanyadors i dels set accèssits a l’hotel, situat al World Trade Center. S’han presentat a concurs en aquesta quarta edició més de 240 tríptics, d’entre els quals s’han triat les deu sèries guanyadores. El jurat el composen professionals de prestigi com Joan Colom, premi Nacional de Fotografia, i Agustí Argelich, cap del servei de fotografia del Fòrum Barcelona 2004.


El primer premi, dotat amb 3.000 €, ha estat concedit a Cristóbal García López, un pintor veí de Reus que utilitza la fotografia com una altra forma d’expressió artística. Santi Viladrich Pujol, de Manresa, ha aconseguit el segon premi, de 2.000 €. El tercer, de 1.500 €, ha recaigut en Luca Pagliari, un fotògraf italià. Els set accèssits, de 500 € cadascun, han estat concedits a Francesc Sánchez Galo, Llorenç Conejo Vila, Xavier Alfonso Bou, Pilar Duch Martorell, Carles Caño Valls, Anna Zarzosa Güell i Irene Mate Alonso.


L’exposició, de lliure accés i gratuïta, es podrà visitar fins al 31 de gener de 2005 al primer pis de l’hotel. Després, les fotografies serviran per decorar les instal·lacions. Assistiran a l’acte de lliurament de premis el portaveu del Fòrum Barcelona 2004, Oleguer Sarsanedas, i el president d’Hotusa, la cadena gestora de l’hotel, Amancio López.
ARCHIVOS ADJUNTOS:
Fotografía 1 - Autor: Cristóbal García López
Fotografía 2 - Autor: Cristóbal García López
Fotografía 3 - Autor: Cristóbal García López

Tornar a l´índex de notes de premsa


Imprimir