español english français
     
  6 / 11 / 2006
      Información
Notes de premsa
Convocatòries de premsa
Dossiers
Entrevistes
Perfils
Calendari fòrum
Fórum en los medios
Servei de televisió

      Recursos Multimèdia
Fototeca
Logos
Videoteca
Audioteca
Infografies
Presentacions
Mapes del Fòrum

      Documentació
Fòrum 2004
Continguts
Fórum
Fórum Diálogos
Fórum Ciudad
Participa en el Fórum
Arquitectura del Fòrum
Donen suport al Fòrum
Entrades

      Serveis premsa
Allotjament i vol
Serveis
Contacte


Home > Notes de premsa
08-11-04 // 13:54h

JAUME PAGÈS, PROPOSAT COM A NOU CONSELLER DELEGAT DEL PORTAL D’ INTERNET “UNIVERSIA”


El conseller delegat del Fòrum mantindrá aquest càrrec fins a la liquidació de la societat


Jaume Pagès, conseller delegat del Fòrum Universal de les Cultures – Barcelona 2004, ha estat proposat com a conseller delegat d’Universia, portal d’Internet especialitzat en serveis educatius relacionats amb les universitats. El nomenament de Pagès es confirmarà el proper 10 de desembre, quan es reuneixi el Consell d’Administració d’Universia. En el decurs dels propers mesos, Jaume Pagès compaginarà ambdós càrrecs i continuarà realitzant les seves funcions de conseller delegat del Fòrum --lloc que ocupa des d’abril del 2002--, fins a la liquidació de la societat, però sense mantenir relació laboral remunerada amb el Fòrum.


 Jaume Pagès va néixer l’any 1946 a Vilamacolum (Girona). Després d’estudiar Magisteri, va obtenir el doctorat d’enginyeria industrial el 1976. Doctor en Enginyeria Industrial i catedràtic d’Enginyeria de Sistemes i Automática de la Universitat Politécnica de Catalunya (UPC), va ser vicerrector d’aquesta universitat durant vuit anys i, posteriorment, rector de la UPC durant vuit anys més. En aquest periode acedèmic i representant a la UPC, va participar activament com un dels fundadors del projecte Universia, al juliol del 2000. Els darrers dos anys i mig ha exercit com a conseller delegat del Fòrum Universal de les Cultures – Barcelona 2004.


Com a conseller delegat d’Universia substituirà Andrés Pedreño, que deixa de ser conseller delegat d’Universia per motius personals. Universia es va posar en marxa fa quatre anys com a portal d’Internet especialitzat en continguts i serveis educatius relacionats amb el món universitari. Té presència a 10 països i és una realitat conformada per 812 universitats de l’Estat espanyol i de Llatinoamèrica, a més de la Conferència de Rectors d’Universitats Espanyoles (CRUE), el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i el Grup Santander. A l’actualitat, és el portal educatiu més visitat d’Espanya, amb més de setanta milions de pagines vistes al mes.

ARCHIVOS ADJUNTOS:
Nota de premsa

Tornar a l´índex de notes de premsa


Imprimir