español english français
     
  6 / 11 / 2006
      Información
Notes de premsa
Convocatòries de premsa
Dossiers
Entrevistes
Perfils
Calendari fòrum
Fórum en los medios
Servei de televisió

      Recursos Multimèdia
Fototeca
Logos
Videoteca
Audioteca
Infografies
Presentacions
Mapes del Fòrum

      Documentació
Fòrum 2004
Continguts
Fórum
Fórum Diálogos
Fórum Ciudad
Participa en el Fórum
Arquitectura del Fòrum
Donen suport al Fòrum
Entrades

      Serveis premsa
Allotjament i vol
Serveis
Contacte


Home > Notes de premsa
25-10-04 // 17:47h

L’ALCALDE DE SANT ANTONI DE CALONGE I EL DIRECTOR GENERAL DEL FÒRUM QUALIFIQUEN L’ESFERA DE “MOURE EL MÓN” DE TESTIMONI “EMBLEMÀTIC” DE L’ESDEVENIMENT


L’Ajuntament baixempordanès estudia dos possibles emplaçaments per ubicar la gran esfera. El consistori vol inaugurar l’escultura el 8 de maig coincidint amb el primer aniversari del Fòrum Barcelona 2004


L’alcalde de Sant Antoni de Calonge, Jordi Soler i el director general del Fòrum Barcelona 2004, Jordi Oliveras, han qualificat de “testimoni emblemàtic” de l’esdeveniment l’esfera de l’espectacle “Moure el Món” que serà instal·lada al terme municipal de la localitat baixempordanesa. Soler i Oliveras han fet aquestes declaracions aquest matí durant la presentació de l’acord assolit entre l’Ajuntament de Sant Antoni de Calonge i els responsables de l’organització de l’esdeveniment.


Jordi Oliveras s’ha mostrat molt satisfet perquè un element “emblemàtic” del Fòrum tindrà continuïtat i serà ubicat en un municipi català. “Quedarà un testimoni viu d’una potència extraordinària de l’esdeveniment gràcies a aquest acord”, ha dit el director general del Fòrum que ha agraït la iniciativa de l’alcalde i a fet extensiu aquest agraïment a l’Ajuntament i “a tots els ciutadans de Calonge”.


L’Ajuntament de Calonge, segons ha explicat el seu alcalde, estudia dos possibles emplaçaments per a l’esfera i no descarta convocar un concurs d’idees per decidir-ne la seva ubicació definitiva. El representant municipal ha afegit que aquest element ajudarà a promocionar, turísticament i econòmicament, la localitat. “Aquesta serà una escultura que perpetuarà els valors del Fòrum, i dignificarà la zona on s’acabi instal·lant”, ha remarcat Jordi Soler. La intenció dels responsables municipals de Sant Antoni de Calonge és inaugurar la nova escultura el proper 8 de maig, quan es complirà el primer aniversari de la inauguració del Fòrum Barcelona 2004. En principi, l’esfera s’instal·larà a terra i la seva estructura romandrà tancada. 


Aquest no és el primer acord entre l’Ajuntament de Calonge i el Fòrum Barcelona 2004, ja que durant la celebració de l’esdeveniment es van portar a terme altres iniciatives conjuntes. “Vam creure en el Fòrum des del primer moment”, ha afegit Soler.


L’esfera pesa més de 150 tones i té 23 metres de diàmetre.
ARCHIVOS ADJUNTOS:
Nota de premsa
Fotografía 1 - Autor: c Fòrum Barcelona 2004 / Joan Roca De Viñals

Tornar a l´índex de notes de premsa


Imprimir