español english français
     
  6 / 11 / 2006
      Información
Notes de premsa
Convocatòries de premsa
Dossiers
Entrevistes
Perfils
Calendari fòrum
Fórum en los medios
Servei de televisió

      Recursos Multimèdia
Fototeca
Logos
Videoteca
Audioteca
Infografies
Presentacions
Mapes del Fòrum

      Documentació
Fòrum 2004
Continguts
Fórum
Fórum Diálogos
Fórum Ciudad
Participa en el Fórum
Arquitectura del Fòrum
Donen suport al Fòrum
Entrades
Tipus d'entrades
Preus

      Serveis premsa
Allotjament i vol
Serveis
Contacte


Home > Entrades > Tipus d'entrades

- Tipus d'entrades

El Fòrum ha desenvolupat un ampli ventall de possibilitats que satisfacin tant al visitant individual com als col·lectius.

Ticket d’un dia

Permet accedir durant un dia a la Plaça i a totes les activitats que s’hi celebrin, a excepció dels congressos. És una molt bona opció per a fer-se una idea del Fòrum. Inclou accés gratuït a una de les 14 exposicions temporals del Fòrum a la ciutat.

Ticket de tres dies

Permet accedir durant tres dies a la Plaça i a totes les activitats que s’hi celebrin, a excepció dels congressos que s'oferiran a un preu molt interessant. Inclou accés gratuït a tres de les 14 exposicions temporals del Fòrum a la ciutat.

Passi de Temporada

Proporciona accés il·limitat a la Plaça i a totes les activitats que s’hi celebrin, a excepció dels congressos, durant els 141 dies de durada del Fòrum. Si tenim en compte que seran necessaris un mínim de 14 dies per a veure tota la Plaça i les activitats que hi tindran lloc i que el programa anirà evolucionant, constitueix la millor opció a un preu irresistible. Inclou 14 entrades, una per a cada una de les 14 exposicions temporals del Fòrum a la ciutat.