español english français
     
  6 / 11 / 2006
      Información
Notes de premsa
Convocatòries de premsa
Dossiers
Entrevistes
Perfils
Calendari fòrum
Fórum en los medios
Servei de televisió

      Recursos Multimèdia
Fototeca
Logos
Videoteca
Audioteca
Infografies
Presentacions
Mapes del Fòrum

      Documentació
Fòrum 2004
Continguts
Fórum
Fórum Diálogos
Fórum Ciudad
Participa en el Fórum
Arquitectura del Fòrum
Donen suport al Fòrum
Entrades

      Serveis premsa
Allotjament i vol
Serveis
Contacte


Home > Serveis

El Media Center

El Fòrum Universal de les Cultures – Barcelona 2004 convida els representants de mitjans de comunicació locals, nacionals i internacionals a cobrir l'esdeveniment.

Per facilitar aquesta cobertura, el Fòrum Barcelona 2004 posa a disposició dels representants dels mitjans de comunicació una sèrie d'espais i serveis concentrats, principalment en l’anomenat Media Centre.

El Media Center consta de més de 2.000 metres quadrats localitzats en un dels espais més actius del Fòrum, el Centre de Convencions Internacionals de Barcelona (CCIB), en què es desenvoluparan els Fòrum Diàlegs i se situen algunes de les grans exposicions. El CCIB es troba, a més, just al costat de l'Edifici Fòrum, edifici emblemàtic de l'esdeveniment.

En el conjunt del Media Center se situen els serveis següents:

  • un Centre de Premsa per als representants dels mitjans escrits i gràfics amb més de 800 metres quadrats;
  • un Centre de Ràdio i Televisió d'uns 1.000 metres quadrats amb tot el necessari per a la cobertura dels mitjans audiovisuals.

El Media Center obre del 3 de maig al 28 de setembre del 2004. En total, 21 setmanes. El període d'acreditacions es va obrir l'1 de desembre del 2003. Informeu-vos-en.

El Centre de Premsa Fòrum (CPF)

El Centre de Premsa consta d'una sala de treball amb capacitat per a 200 periodistes i amb totes les necessitats tècniques per cobrir l'esdeveniment: accés a Internet, serveis d'impressió i fotocòpies, serveis de telefonia, serveis d'informació sobre les activitats Fòrum...

A més, el Centre de Premsa disposa d'un centre de documentació amb tota la informació sobre l'esdeveniment, una àrea d'informació i atenció al periodista, una sala de descans, sales de reunions... El servei de notícies facilita resums diaris, entrevistes i altres informacions de manera continuada als periodistes acreditats.

La sala de rodes de premsa, de més de 400 metres quadrats, està completament equipada tecnològicament iofereix serveis de traducció simultània.

El Centre de Ràdio i Televisió (CRTV)

El Centre de Ràdio i Televisió facilita els serveis específics per a aquells mitjans audiovisuals interessats en la cobertura de l'esdeveniment. Al Centre de Ràdio i Televisió hi ha cabines d'edició, un estudi de ràdio, un plató de televisió, a més dels habituals serveis de booking.

Des del CRTV es gestiona el programa Fòrum Plató que promou la utilització d'alguns espais del recinte Fòrum com a escenaris de programes de ràdio o televisió.Els Medis de Comunicació al Fòrum