Forum Barcelona 2004 | Español | English | herramientas Inici Mapa de continguts Buscador Mida textMida text text petita 11px text mitjana 14px text gran 17px

Actualitat > Entrevistes > Susheela Raman

Entrevistes

Susheela Raman
Totes les entrevistes#fun_eti('entr_entrevistas')#
L'entrevista


 
21/07/2004

Susheela Raman


Filla d’immigrants procedents del subcontinent Indi, Susheela Raman va néixer al Londres mestís del 1973 en què les músiques es barrejaven promíscues en un ambient cosmopolita difícil de trobar en altres llocs.

Vau néixer a Londres i heu viscut a Austràlia i l’Índia, però d’on ve la vostra música?
Òbviament, s’inspira en les meves arrels, en els avantpassats que representen la tradició de l’Índia meridional. A més, també rep molta influència de la música contemporània moderna, en concret d’artistes que m’inspiren força, com per exemple Björk. Són gent que estant obrint un nou camí, que fan coses innovadores, que diuen coses innovadores i troben noves senderes.

Com us expliqueu l’enorme èxit que heu tingut amb només 2 CD publicats?
Probablement, només es tracta d’una bona ratxa. La gent està preparada per rebre el material i els ha tocat la fibra.


Un dels tres temes principals del Fòrum és la diversitat cultural, la vostra música també reflecteix aquest aspecte?
Per descomptat, jo mateixa sóc un exemple ambulant de diversitat cultural, i es pot comprovar amb la tria que s’ha fet dels músics, amb el que es diu, amb el fet que totes aquestes cultures diverses conviuen i cadascuna conserva la seva individualitat, generant una concepció més àmplia de la realitat.


Què us va impulsar a prendre part en el Fòrum Barcelona 2004?
Si us haig de ser sincera, no coneixia el Fòrum, però tinc una agent molt bona que va treballar aquí a Barcelona durant dos anys i em va suggerir que hi prengués part, s’esforça molt per organitzar-me actes. Jo sabia que ja havia actuat tres cops a Barcelona, però aquesta setmana estic de gira per Espanya. Així que fins que no em vaig llegir el prospecte informatiu, no en sabia gaire, del Fòrum.

Quins són els vostres plans de cara al futur?
Ara com ara, continuar component, continuar treballant, continuar publicant àlbums, continuar fent gires. I potser, un dia d’aquests, tenir un nen.

Zona Multimèdia

< Anteriores
Siguientes >

La música de Susheela El seu futur