Forum Barcelona 2004
| Espa˝ol | English |
  Troba:
 
Actualitat > NotÝcies > El Club de Madrid col.laborarÓ en l'organitzaciˇ del DiÓleg ''El mˇn, avui'' del F˛rum Barcelona 2004

NOTÝCIES

┌ltimes notÝcies

notÝcies anteriors┌ltimes notÝcies


 

01 / 03 / 2004
El Club de Madrid col.laborarÓ en l'organitzaciˇ del DiÓleg ''El mˇn, avui'' del F˛rum Barcelona 2004

El president del Club de Madrid, Fernando Henrique Cardoso, i el director general del F˛rum, Jordi Oliveras, firmen un acord de colĚlaboraciˇ

El director general del F˛rum Universal de les Cultures ľ Barcelona 2004, Jordi Oliveras, i el president del Club de Madrid, Fernando Henrique Cardoso, han signat un conveni de colĚlaboraciˇ entre les dues organitzacions. L'acord estableix que el Club de Madrid prestarÓ la seva colĚlaboraciˇ a l'organitzaciˇ del diÓleg źEl mˇn, avui╗, que tindrÓ lloc els dies 12 i 13 de maig d'aquest any al Recinte del F˛rum Barcelona 2004.

L'acord estableix que el Club de Madrid passa a formar part del comitŔ de programa de l'esmentat diÓleg, aportant continguts i formats. AixÝ mateix, el Club de Madrid presentarÓ propostes de programes i proposarÓ ponents. En aquest sentit, establirÓ contactes amb personalitats amb les quals tingui relaciˇ per la seva activitat habitual i facilitarÓ que participin en aquest acte del F˛rum. El Club de Madrid tambÚ difondrÓ el diÓleg a travÚs de les xarxes habituals de l'entitat i colĚlaborarÓ en altres diÓlegs i activitats relacionades que s'organitzen en el marc de lĺesdeveniment, com el diÓleg de clausura źContribuint a l'Agenda Global╗. Club de Madrid colĚlaborarÓ en el diÓleg al costat dĺaltres institucions internacionals com Worldwatch Institute, State of the World Forum o Rajeev Ghandi Foundation.

źEl mˇn, avui╗ inaugurarÓ el F˛rum, i serÓ el diÓleg que reflexionarÓ sobre l'estat del mˇn. La conferŔncia reprodueix els temes principals del F˛rum i els desafiaments als quals s'enfronta la humanitat al segle XXI. źEl mˇn, avui╗ tractarÓ la relaciˇ entre els processos contradictoris de la globalitzaciˇ i les identitats emergents, el creixement econ˛mic i els espais de pobresa, les elits connectades i les poblacions marginades, els avenšos tecnol˛gics i l'empitjorament de les condicions fÝsiques, els avenšos mŔdics i les pandŔmies mundials. Se celebrarÓ el 12 i 13 de maig.