Forum Barcelona 2004 | Español | English |
Mida text   petita 11px   mitjana 14px   gran 17px
 
IniciInformació PrácticaAjudaMapa de contingutsRegistra´tCorreu Web
  Troba:
Actualitat > Notícies > Comencen les sessions d’Interacció’04, el primer diàleg del Fòrum

NOTíCIES

Últimes notícies

notícies anteriorsÚltimes notícies


 

05 / 05 / 2004
Comencen les sessions d’Interacció’04, el primer diàleg del Fòrum

Antoni Fogué, diputat de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, i Ferran Mascarell, regidor de cultura de l’Ajuntament de Barcelona, han inaugurat avui el primer Diàleg del Fòrum: Interacció 2004 – Agenda 21 de la cultura.

Antoni Fogué ha destacat que aquesta trobada inaugura el Centre de Convencions del Recinte Fòrum, que acollirà la resta del programa de diàlegs de l’esdeveniment. Fogué ha demanat «comprensió» als participants per les possibles inconveniències en l’estrena de l’edifici. El diputat de cultura ha destacat que aquesta sisena edició d’Interacció és la més internacional de totes les que s’han celebrat fins ara, amb la participació de més de 70 ponents procedents de tot el món, especialment europeus i llatinoamericans, i més de 700 inscrits, que han omplert avui la sessió inaugural del Diàleg.

Ferran Mascarell ha reflexionat sobre el paper de la cultura a la nostra societat i ha recordat que les successives edicions d’Interacció s’han convertit en un punt de referència per a les polítiques de gestió cultural durant les últimes dues dècades.

El director del Diàleg, Jordi Martí, ha explicat que darrera d’aquesta trobada que comença avui «hi ha un llarg camí de treball preparatori, que ha tingut com a escenari nombroses ciutats de tot el món». Martí ha afirmat que la proposta d’Agenda 21 de la cultura (veure document adjunt), ha estat discutida prèviament per més de 500 ciutats. En aquest sentit, Martí ha assenyalat que la geografia humana del diàleg es mou entre el cor d’Europa i Amèrica Llatina.
Més informació dels Diàlegs