Forum Barcelona 2004 | Español | English |
Mida text   petita 11px   mitjana 14px   gran 17px
 
IniciInformació PrácticaAjudaMapa de contingutsRegistra´tCorreu Web
  Troba:
Actualitat > Notícies > Les trenta ciutats iberoamericanes per a la cultura acorden donar el seu suport a l’Agenda 21, eix del primer diàleg del Fòrum

NOTíCIES

Últimes notícies

notícies anteriorsÚltimes notícies


 

05 / 05 / 2004
Les trenta ciutats iberoamericanes per a la cultura acorden donar el seu suport a l’Agenda 21, eix del primer diàleg del Fòrum

En el marc de la celebració d’Interacció 2004, el primer diàleg del Fòrum Universal de les Cultures, la reunió plenària de la xarxa interlocal de ciutats iberoamericanes per a la cultura celebrada ahir a Barcelona va acordar donar suport a l’Agenda 21 de la Cultura.

Aquesta proposta és un dels eixos del debat del diàleg inaugural que es durà a terme avui i demà en el Centre de Convencions del Recinte Fòrum amb més de seixanta ponents de d’arreu del món. És previst que l’Agenda 21 de la Cultura, que en la seva declaració de principis contempla la diversitat com el principal patrimoni de la humanitat, s’aprovi en el quart Fòrum d’Autoritats Locals per a la Inclusió Social.

Convocats per la Diputació de Barcelona i la Organització d’Estats Iberoamericans (OEI), més de cinquanta autoritats culturals de trenta ciutats de catorze països iberoamericans van participar en la reunió plenària d’Interlocal, que també va acordar ampliar la seva xarxa a nous ajuntaments.

L’objectiu és incentivar polítiques culturals en funció del desenvolupament local. A més, el ple va decidir portar a Buenos Aires el segon Fòrum d’Intelocal, que se celebrarà en el segon semestre de l’any 2005. A més, també es van aprovar diversos projectes tècnics d’informació i divulgació de temes culturals.
Més informació dels Diàlegs