Forum Barcelona 2004 | Español | English | herramientas Inici Mapa de continguts Buscador Mida textMida text text petita 11px text mitjana 14px text gran 17px
Actualitat > Notícies > Clausura del diàleg «L’aigua: vida i seguretat» - Mikhail Gorbatxov: demano una Glasnost mundial per resoldre els problemes de l'aigua

NOTíCIES

Últimes notícies

notícies anteriorsÚltimes notícies


 

02 / 06 / 2004
Clausura del diàleg «L’aigua: vida i seguretat» - Mikhail Gorbatxov: demano una Glasnost mundial per resoldre els problemes de l'aigua

El president de Creu Verda Internacional ha demanat optimisme i ha brindat la col·laboració de l’organització per donar suport a les iniciatives per solucionar els problemes de l’aigua.

En la clausura del diàleg «L’aigua: vida i seguretat», Mikhail Gorbatxov, president de Creu Verda Internacional, ha demanat «una glasnot, una transparència informativa global per resoldre els problemes de l’aigua. A més, ha brindat tota la col·laboració de l’organització que presideix per participar en projectes relacionats amb la solució dels problemes de l’aigua en el món».

«La situació és greu, però encara som a temps de salvar-la», ha remarcat, i ha fet una crida a l’optimisme davant de la greu crisi de distribució i estalvi de l’aigua. També ha dit que la seva filosofia es basa en el fet que la «història no és una fatalitat, ja que sempre hi poden haver solucions, escenaris i contextos alternatius» que permetin canviar la situació.

Pel que fa a la transparència informativa global ha assenyalat que «no tan sols es tracta d’informar, sinó que la informació es transmeti dels uns als altres, i aquest Fòrum és molt important per aconseguir aquesta glasnot mundial».

D’altra banda, Joan Clos, alcalde de Barcelona, que també ha estat present en la clausura del Diàleg, ha agraït a Gorbatxov les seves paraules i ha afegit que es «tracta d’una transparència sobre polítiques públiques i privades relacionades amb l’aigua al planeta».

Més informació del diàleg L´aigua: vida i seguretat

Video