Forum Barcelona 2004 | Español | English | herramientas Inici Mapa de continguts Buscador Mida textMida text text petita 11px text mitjana 14px text gran 17px
Actualitat > Notícies > Jordi Vidal: «La pau és una realitat massa seriosa per reservar-la només a polítics i diplomàtics»

NOTíCIES

Últimes notícies

notícies anteriorsÚltimes notícies
 

28 / 06 / 2004
Jordi Vidal: «La pau és una realitat massa seriosa per reservar-la només a polítics i diplomàtics»

Un homenatge poètic musical a Pau Casals omple l’Speakers’ Corner del diumenge a la tarda, tot coincidint amb el final del diàleg: «Cap a un món sense violència»

Més informació de Speaker's Corner

Més informació de Cap a un món sense violència

«La pau és una realitat massa seriosa per reservar-la només a polítics i diplomàtics», ha dit el representant de la comunitat de Sant Egidi, Jordi Vidal, una de les veus que ha participat en aquesta vetllada de poesia, música i cançó d’homenatge a Pau Casals, un artista que tal com ha dit un dels rapsodes duia pau fins i tot al nom.

L’acte ha estat organitzat pel col·lectiu Poesia en acció, una entitat que treballa per fer de la bellesa de la paraula una acció que permeti millorar el món. A la trobada poètica musical han participat rapsodes, poetes i músics.

El primer poema escollit ha estat Proclama de Martí i Pol. Després la jove poetessa Maria Sanz ha llegit un poema propi Plou sobre mullat, una reflexió sobre la guerra com a inevitable companya de viatge de la humanitat. Bertol Brecht també ha estat declamat pel rapsode Rafael Barrera que ha dit que somnia amb un món en el qual les úniques explosions que escoltéssim fossin les dels coets anunciant-nos festa.