Forum Barcelona 2004
| Español | English |
  Troba:
 
Actualitat > Notícies > Lula da Silva dóna suport al Fòrum Barcelona 2004

NOTíCIES

últimes notícies

notícies anteriorsúltimes notícies
© Agência Brasil
© Agência Brasil
 

08 / 10 / 2003
Lula da Silva dóna suport al Fòrum Barcelona 2004

El líder sindical i actual president del Brasil es compromet a participar en els Diàlegs de l’esdeveniment vinculats als drets humans emergents, el desenvolupament social i la lluita contra la pobresa

El president del Brasil, Luiz Inácio Lula da Silva, ha confirmat el seu suport al Fòrum Universal de les Cultures – Barcelona 2004, que se celebrarà a Barcelona entre el 9 de maig i el 26 de setembre de l’any vinent. En el decurs del III Fòrum Internacional de Microcrèdits, que se celebra aquests dies a Brasília, Lula va ratificar la seva assistència a l’esdeveniment en el decurs d’una reunió de treball amb Mireia Belil, directora dels Diàlegs del Fòrum i present en aquest III Fòrum. Aquestes jornades s’integren en els actes pre-Fòrum del diàleg sobre Pobresa, microcrèdits i desenvolupament social, i serveixen per estudiar l’evolució dels instruments de lluita contra la pobresa com els microcrèdits i la manera de potenciar-los.

El Fòrum i Women Together han coorganitzat aquesta trobada, dedicada al sistema de petits préstec econòmics que s’atorguen a persones sense recursos perquè puguin sortir de la pobresa, han comptat amb la presència de la Reina Sofía i de Lula da Silva que van participar en l’acte d’obertura. En el decurs d’aquestes jornades pre-Fòrum hi ha representants d’organismes internacionals, de governs nacionals, de bancs de microcrèdit o d’associacions internacionals dedicades al foment de la pau o el desenvolupament social, entre altres.

Notícia completa