Forum Barcelona 2004 | Español | English | herramientas Inici Mapa de continguts Buscador Mida textMida text text petita 11px text mitjana 14px text gran 17px
Actualitat > Notícies > El disseny de l’exposició del Fòrum «Veus» rep el premi de la tretzena edició de l’Applied Arts Design & Advertising Annual de Canadà

NOTíCIES

Últimes notícies

notícies anteriorsÚltimes notícies


 

30 / 08 / 2004
El disseny de l’exposició del Fòrum «Veus» rep el premi de la tretzena edició de l’Applied Arts Design & Advertising Annual de Canadà

El disseny de l’exposició del Fòrum «Veus», gràcies a l’estudi novaiorquès de Ralph Appelbaum Associates, ha rebut un premi de la tretzena edició de l’Applied Arts Design & Advertising Annual, que convoca anualment la publicació Applied Arts Magazine de Canadà, que es donarà a conèixer fora de Canadà el gener del 2005.

Més informació de Veus

Video Vídeo

Una altra obra d’Appelbaum, el National Constitution Center de Philadelphia, també ha rebut un altre reconeixement en la mateixa edició d’aquests premis.

Aquests premis estan oberts a professionals i estudiants que hagin acabat una obra, l’hagin publicada o donada a conèixer en els últims dotze mesos (juliol del 2003 - juny del 2004) en alguna de les següents categories: publicitat i promoció: impressió, televisió, ràdio, animació i vídeos de promoció; disseny: corporatiu, de promoció, packaging, editorial, mediambiental i difusió de gràfics animats; disseny amb mitjans digitals: inclou llocs web i multimèdia; tecnologia d’impressió; estudiants: disseny i publicitat, impressió, packaging, editorial i mitjans digitals.

Les feines que es presenten al concurs han estat examinades per un grup de professionals reconeguts a Toronto durant un cap de setmana del juliol del 2004. Als guanyadors se’ls escull tenint en compte el mèrit creatiu i l’execució tècnica. En la majoria de les categories es té en compte l’efectivitat en el moment de transmetre el concepte o missatge desitjat o bé l’objectiu final de l’obra.

El premi el convoca l’Applied Arts Magazine, la publicació de comunicacions visuals per excel·lència del Canadà i que es difon per tota l’Amèrica del nord. Durant 19 anys, Applied Arts Magazine s’ha dedicat a satisfer les necessitats dels dissenyadors gràfics, directors artístics, directors creatius, escriptors de material publicitari, fotògrafs, il·lustradors, dissenyadors multimèdia, dissenyadors de llocs web i professional de la comunicació. La publicació anual del gener mostra els millors dissenys i anuncis de l’Amèrica del nord, mentre que la publicació de juliol inclou els millors en l’àmbit de la fotografia i la il·lustració.