Forum Barcelona 2004
| Espa˝ol | English |
  Troba:
 
Actualitat > NotÝcies > JosÚ M. Figueres, director general del F˛rum Econ˛mic Mundial, visita el F˛rum Barcelona 2004

NOTÝCIES

˙ltimes notÝcies

notÝcies anteriors˙ltimes notÝcies


 

16 / 12 / 2003
JosÚ M. Figueres, director general del F˛rum Econ˛mic Mundial, visita el F˛rum Barcelona 2004

Figueres ultima la seva participaciˇ als DiÓlegs del F˛rum. JosÚ M. Figueres, director general del F˛rum Econ˛mic Mundial i expresident de Costa Rica, visita Barcelona per mantenir diferents reunions de treball amb els responsables del F˛rum Universal de les Cultures ľ Barcelona 2004.

Dimarts 16 de desembre, a les 10 hores, JosÚ M. Figueres, director del F˛rum Econ˛mic Mundial (F˛rum de Davos), mantindrÓ una trobada informal amb Joan Clos, alcalde de Barcelona i president del F˛rum. La trobada tindrÓ lloc a les oficines centrals del F˛rum, carrer Llull 95-97, setena planta.

PrŔviament JosÚ M. Figueres haurÓ mantingut una reuniˇ de treball amb els responsables dels DiÓlegs del F˛rum per ultimar la seva participaciˇ lĺany vinent al DiÓleg de clausura źContribuint a lĺagenda global╗, que aplegarÓ entre el 22 i el 26 de setembre nombroses personalitats del mˇn econ˛mic, empresarial i social per reflexionar sobre el comerš just o els agents del canvi global. Posteriorment, Figueres participarÓ en una reuniˇ de treball amb el F˛rum i el Cercle dĺEconomia, i a primera hora de la tarda es reunirÓ amb Jordi Pujol.