Forum Barcelona 2004 | Español | English | herramientas Inici Mapa de continguts Buscador Mida textMida text text petita 11px text mitjana 14px text gran 17px
Actualitat > Notícies > Sessió de cloenda del diàleg «El paper de l’empresa en el segle XXI»

NOTíCIES

Últimes notícies

notícies anteriorsÚltimes notícies
 

22 / 07 / 2004
Sessió de cloenda del diàleg «El paper de l’empresa en el segle XXI»

Avui, 22 de juliol, a les 18.30 hores, tindrà lloc la darrera sessió del Diàleg «El paper de l’empresa en el segle XXI» que se celebra al Centre de Convencions del Fòrum des del passat 19 de juliol, dins del bloc «Globalització i desenvolupament»

Aquesta tarda, a les 18.30 hores, a la sala 112 del Centre de Convencions del Recinte Fòrum, tindrà lloc la sessió de cloenda del Diàleg «El paper de l’empresa en el segle XXI» sota el títol «Quin tipus de líders necessita l’empresa del segle XXI?».

Àngel Cabrera, degà de l’Institut d’Empresa Business School, Jordi Canals, director general d’IESE Business School, Carlos Losada, director general d’ESADE Business School, Luis Lada, conseller executiu i director general del Grup Telefónica, i José Ignacio Wert, director de Relacions Corporatives del BBVA, participaran en la sessió que serà moderada per Jordi Oliveras, director general del Fòrum Barcelona 2004.

En aquesta darrera sessió es parlarà de la nova classes de líders, emprenedors i compromesos, que actuen en una societat global en canvi constant, amb nous valors dins el sector empresarial. Es vol dialogar sobre les pràctiques i experiències innovadores en el camp de la responsabilitat social de l’empresa, creadora de riquesa i motor de desenvolupament social.

El Diàleg «El paper de l’empresa en el segle XXI» planteja un debat sobre el posicionament de les empreses dins la globalització econòmica, que obre nous interrogants que ens situen davant de nous reptes i incerteses, però alhora davant de noves oportunitats.

La manera de dirigir i de fer de les empreses és determinant per a la societat, i això implica una responsabilitat més enllà de l’àmbit d’actuació estricte de l’empresa. Les diferents sessions del Diàleg reflexionen sobre el seu paper en la societat, les seves relacions amb les institucions públiques, les organitzacions i les entitats civils, i la inevitable relació de poder que existeix entre les grans corporatives i les multinacionals respecte dels estats.