Forum Barcelona 2004 | Español | English | herramientas Inici Mapa de continguts Buscador Mida textMida text text petita 11px text mitjana 14px text gran 17px
Actualitat > Què li preguntaries a... > Estopa

què li preguntaries a...

Estopa

B.B. King

Lenny KravitzEntrevistes
Estopa

José i David Muñoz són Estopa, el duet que, amb la seva combinació de flamenc, pop, rumba i rock, va provocar una autèntica tempesta musical quan va debutar ara fa quatre anys.
El Fòrum t'apropa Estopa per a què els hi preguntis allò que sempre has volgut saber d'ells. Els entrevistem per a tu la nit del seu concert a Reus (25 d'agost). Podràs consultar les respostes a partir de dilluns 30 d'agost aquí mateix, a la web del Fòrum Barcelona 2004.
Envia la teva pregunta a Estopa
Foto d'Estopa
Es riuen del possible eslògan publicitari ?«Més Estopa que mai»? però sí, els germans David i José Muñoz diuen de ¿La calle es tuya? que: - és el disc que han controlat més, - és el fruit d’un any sabàtic, durant el qual van néixer trenta cançons noves, - s’hi nota la quantitat de feina que han invertit en les cançons al seu estudi particular acabat d’inaugurar, - els sabinians ?Pancho, Romero, Antonio García de Diego? hi han aportat tot el seu saber fer, - s’hi sent tot, fins al més mínim detall, - les veus estan al seu punt, - sona esplèndid en un cotxe...

En poques paraules, que ¿La calle es tuya? desborda d’energia i optimisme, «hi destaca això de l’optimisme». Com sempre, els Muñoz han begut de les fonts de la rumba i el rock dur, i a partir d’aquí han creat mutacions úniques i naturals. Sense estovar-se, alerta. Com a mostra, el primer senzill, Fuente de energía. Qui no conegui algú com el protagonista d’aquesta cançó, que aixequi la mà. I que escolti el que en diuen els creadors.

Vegeu la fitxa de l'espectacle

 

Web d'Estopa

Crònica del concert

Web de Heredia Producciones