Forum Barcelona 2004 | Español | English | herramientas Inici Mapa de continguts Buscador Mida textMida text text petita 11px text mitjana 14px text gran 17px
Actualitat > Què li preguntaries a...
Què li preguntaries a...
foto Sabina Kiko Veneno
Tant per la magnitud i qualitat de la seva obra com per la poderosa influència que ha exercit en generacions posteriors, Kiko Veneno (Figueres, Girona, 1952) és un dels noms il·lustres i imprescindibles de la música popular espanyola.
Veure entrevistaVeure entrevista
 
foto Sabina Estopa
NOTA: L' entrevista amb Estopa havia de realitzar-se el passat dimecres 25 d'agost amb motiu del seu concert a Reus. Degut al robatori que el grup va patir i que va retardar la celebració del concert unes 3 hores, l'entrevista no es va poder realitzar. Al video podeu veure l'explicació d'un dels membres de l'equip d'Estopa sobre els fets. Esperem poder trobar una solució i agraïm la colaboració d'Heredia Producciones i BMG. Disculpeu les molèsties.
View interviewVideo
 
foto BB King BB King
Si les guitarres tinguessin un ídol seria BB King. Ningú com ell sap fer-les sonar. Ningú com ell sap fer-les plorar. BB King és, sens dubte, el guitarrista elèctric més important de tots els temps.
Veure entrevista Veure entrevista
 
foto Lenny Kravitz Lenny Kravitz
Lenny Kravitz, un gegant de la música contemporània. Un dels músics de rock més preeminents i espectaculars de la darrera dècada.
Veure entrevista Veure entrevista

Vegeu VideoXats