Forum Barcelona 2004 | Español | English | herramientas Inici Mapa de continguts Buscador Mida textMida text text petita 11px text mitjana 14px text gran 17px
Continguts > Diàlegs > Festival Mundial de la Joventut
Diàlegs Envia a un amicEnvia a un amic Imprimeix Imprimeix
Festival Mundial de la Joventut

El Festival és l'únic espai de trobada especialment dissenyat i protagonitzat per organitzacions juvenils de tots els continents. És un espai compromès, reivindicatiu, innovador, crític i constructiu.

Lloc web del diàleg
Presentació i informació tècnica (PDF)
Programa del diàleg (PDF)
Síntesi, propostes i conclusions
Síntesi del Diàleg
El Festival Mundial de la Joventut Barcelona 2004 ha estat durant una setmana, entre el 8 i el 14 d'agost, una celebració plural, compromesa i amb moltes ganes de gresca. Aquesta evocació jove de la diversitat, la solidaritat i el diàleg, celebrada aquest any en el marc del Fòrum de les Cultures Barcelona 2004 i organitzada per una federació internacional d'associacions juvenils i els Consells de la Joventut de Barcelona (CJB) i el Nacional de Catalunya (CJNC), amb la col·laboració i el suport de moltes altres entitats, ha permès comprovar que hi ha una mirada jove a l'hora de tractar de la diversitat, la globalització, la sostenibilitat i la pau.
[+] Veure tot el document
Propostes i conclusions
• Report of the III World Youth Festival (PDF 94 Kb)    [en]

Festival Mundial de la Joventut > economies emergents
Resums de Sessió: Descripció d’allò de més rellevant del contingut d’una sessió concreta d'un diàleg
Resums de Sessió: Descripció d’allò de més rellevant del contingut d’una sessió concreta d'un diàleg • Cap a un altre món possible: com regular democràticament els mercats financers?
Pujar

Filtra per paraula clau
Personatges
Vídeos
Vídeos del Diàleg
Inés Giralt, F. Mohedano, L. Càceres, Julian Burger, C. Chocooj, A. Romboli, Sergio Rovira, Oscar Riu, G. Filibeck, Abdulhadi Laweej, Alícia Fernández, Salvador Brotons, Mònica Leiva, Shashi Tharoor, C. Frischkopf, Anja Skrzypez, X. Florensa,M. Rosàs