Forum Barcelona 2004 | Español | English | herramientas Inici Mapa de continguts Buscador Mida textMida text text petita 11px text mitjana 14px text gran 17px
Continguts > L´aigua: vida i seguretat > Sessió plenària: Parlament
Documents Envia a un amicEnvia a un amic ImprimeixImprimeix
Resum sessió Resum sessió
Sessió plenària: Parlament
Diàleg de referencia: L´aigua: vida i seguretat

L’última ponència, a càrrec del director executiu del Consell Mundial de l’Aigua (World Water Council), Daniel Zimmer, es va centrar sobre la importància de l’accés a l’aigua de sanejament. Zimmer va posar com a exemple el fet que, als països en vies de desenvolupament, les dones i les nenes no tenen accés a l’educació per falta de temps: durant el dia es dediquen a transportar l’aigua des dels pous o les fonts a casa seva. Zimmer va assenyalar que el nombre de persones que no té accés a aigua de sanejament és el doble del nombre de persones que té accés a aigua potable. Per tot això, va remarcar la necessitat de no dissociar el dret a l’aigua de sanejament del dret a l’aigua potable.

Pujar
Per paraula clau
Doc. més relacionats
RS La necessitat d’una nova cultura de l’aigua
 
RS Sessió inaugural: Aigua i solidaritat
 
AS L’aigua: vida i seguretat
 
RS Simposi 6: Aigua i agricultura
 
IF Una gestió ecosistèmica de l’aigua vs. la seva explotació com a producte.
 

Els més de 800 Resums de Sessió que s’han generat durant els 141 dies de diàlegs al Fòrum BCN 2004 han estat realitzats gràcies a la participació de més de 70 estudiants i llicenciats universitaris, als quals agraïm el seu esforç desinteressat.