Forum Barcelona 2004 | Español | English | herramientas Inici Mapa de continguts Buscador Mida textMida text text petita 11px text mitjana 14px text gran 17px
Continguts > Els conflictes en la vida quotidiana > Diàleg amb Priscilla Prutzman
Documents Envia a un amicEnvia a un amic ImprimeixImprimeix
Resum sessió Resum sessió
Diàleg amb Priscilla Prutzman
Diàleg de referencia: Els conflictes en la vida quotidiana

Diàleg a càrrec de Priscilla Prutzman, amb la col·laboració de Ramón Alzate, a la sala 111, de 12:10 a 13:00, el 14 de juny del 2004.

Per Priscilla Prutzman, en l’aprenentatge social i emocional és clau crear un bon entorn escolar a través, d’una banda, de la prevenció de la intimidació i, de l’altra, de la participació de tots els actors implicats: fills, pares, mestres, context. A més, pensa que «és important tenir un programa escolar que inclogui la mediació», que es donin a conèixer tècniques d’unificació i consens. D’entre les més destacades, n’apunta la pluja d’idees a l’entorn d’un prejudici o un concepte, els jocs de rol o la tècnica del Grup Visions, que es basa en veure com es comporta la gent en grups petits i quins rols adopten entre ells. També, planteja la importància de la figura de l’”aliat”, com la persona amb poder que té una determinada ascendència en un grup, en cas de conflictes.

Pujar
Per paraula clau
Doc. més relacionats
IF La cultura de la mediació
 
RS Diàleg amb Cecília Ramos i Priscilla Prutzman. Punts de trobada en l’àmbit educatiu
 
RS El futur de la mediació educativa
 
AS Els conflictes a la vida quotidiana
 
RS Diàleg amb Humberto Maturana i Ximena Dávila
 

Els més de 800 Resums de Sessió que s’han generat durant els 141 dies de diàlegs al Fòrum BCN 2004 han estat realitzats gràcies a la participació de més de 70 estudiants i llicenciats universitaris, als quals agraïm el seu esforç desinteressat.