Forum Barcelona 2004 | Español | English | herramientas Inici Mapa de continguts Buscador Mida textMida text text petita 11px text mitjana 14px text gran 17px
Continguts > Festival Mundial de la Joventut > Vidres de colors
Documents Envia a un amicEnvia a un amic ImprimeixImprimeix
Resum sessió Resum sessió
Vidres de colors
Diàleg de referencia: Festival Mundial de la Joventut

A través d’un entretingut taller on es barregen jocs i diàleg, els joves intercanvien diferents punts de vista sobre com rebem “l’altre”.

L’objectiu d'aquesta activitat segons Soren Andersen, monitor de l'organització “Youth for understanding” és incentivar a comprendre i valorar el respecte a la diferència. “La diversitat cultural és sovint una realitat que no sabem com encarar, ja que no ens posem al lloc de l'altre”, continua. “Per això gran part del nostre treball associatiu és difondre les relacions interpersonals més enllà d'una llengua o una religió”.

Amb dinàmiques senzilles i entretingudes, joves de diferents ètnies i idiomes poden conèixer-se i compartir alguna cosa més que un joc de cartes, per exemple, i aprendre una mica més de persones de la seva generació.

Pujar
Per paraula clau
Doc. més relacionats
RS Cicle d’estudis sobre el web Central Hip Hop
 
RS Prevenció de l'exclusió social des de la participació juvenil
 
RS Llenguatges alternatius a la violència
 
IF La societat intergeneracional
 
IF Comunicació audiovisual global multidireccional per mantenir la diversitat cultural
 

Els més de 800 Resums de Sessió que s’han generat durant els 141 dies de diàlegs al Fòrum BCN 2004 han estat realitzats gràcies a la participació de més de 70 estudiants i llicenciats universitaris, als quals agraïm el seu esforç desinteressat.