Forum Barcelona 2004 | Español | English | herramientas Inici Mapa de continguts Buscador Mida textMida text text petita 11px text mitjana 14px text gran 17px
Continguts > L´aigua: vida i seguretat > Usos i desenvolupaments de l’aigua
Documents Envia a un amicEnvia a un amic ImprimeixImprimeix
Resum sessió Resum sessió
Usos i desenvolupaments de l’aigua
Diàleg de referencia: L´aigua: vida i seguretat

«No és una qüestió de manca d’aigua sinó de gestió», d’ajuda entre ciutats enfront a la «ineficàcia que han demostrat fins ara els estats». La presidenta d’honor de Green Cross a Itàlia es va referir al Fòrum Globcal que es va organitzar el 2001 i que es basa en la cooperació entre ciutats com a bona pràctica en aquest sentit.

«S’ha de garantir a la població més desafavorida l’accés als serveis públics i una tarificació adaptada sense que la qualitat se’n vegi afectada.» El ministre marroquí va posar èmfasi en el fet que el nou pla hidrològic del seu país s’ha proposat que per al 2007 el 90% de les cases de l’entorn rural tinguin subministrament d’aigua potable gràcies a la col·laboració de plans que desenvoluparan amb agències locals. «L’accés a l’aigua com a centre del desenvolupament sostenible i la lluita contra la desigualtat i la pobresa és una prioritat per a nosaltres», va remarcar.

Pujar
Per paraula clau
Doc. més relacionats
AS L’aigua: vida i seguretat
 
AS Article de síntesi - Salut i desenvolupament, els reptes del segle XXI
 
RS Sessió inaugural: Aigua i solidaritat
 
IF Una gestió ecosistèmica de l’aigua vs. la seva explotació com a producte.
 
RS L’estat de la salut en el món i els seus determinants
 

Els més de 800 Resums de Sessió que s’han generat durant els 141 dies de diàlegs al Fòrum BCN 2004 han estat realitzats gràcies a la participació de més de 70 estudiants i llicenciats universitaris, als quals agraïm el seu esforç desinteressat.