Forum Barcelona 2004 | Español | English | herramientas Inici Mapa de continguts Buscador Mida textMida text text petita 11px text mitjana 14px text gran 17px
Continguts > Drets culturals i desenvolupament humà. Nous espais multiculturals > Presentació del Fòrum Permanent sobre Pluralisme Cultural
Documents Envia a un amicEnvia a un amic ImprimeixImprimeix
Resum sessió Resum sessió
Presentació del Fòrum Permanent sobre Pluralisme Cultural
Diàleg de referencia: Drets culturals i desenvolupament humà. Nous espais multiculturals

El Fòrum Permanent sobre Pluralisme Cultural és un espai virtual per debatre els desafiaments en el marc de la globalització (www.planetagora.com). Inclou cinc temes de debat permanent: pensar en la globalització, les polítiques públiques i culturals, les relacions entre l'economia i la cultura, la comunicació i la cultura i la globalització cultural. «És una nova instància de diàleg», comenta Jean Tardiff, secretari del comitè d'orientació d'aquest fòrum. Potser podria ser una instància de deliberació prèvia a la internacionalització.

Aquest fòrum ha estat una iniciativa impulsada per l'Organización de Estados Iberoamericanos para la Educación, la Ciencia y la Cultura (OEI), l'Organització Internacional de la Francofonia (OIF), la Comunitat de Països de Llengua Portuguesa (CPLP) i la Unión Latina (UL).

Pujar
Per paraula clau
Doc. més relacionats
IF Drets culturals i diversitat: una acció política i civil per aconseguir el desenvolupament
 
IF La regulació del sector de la comunicació garantirà el seu servei públic
 
RS Obertura del congrés
 
RS Governar la mundialització: excepció, diversitat, pluralisme
 
IF Xarxes culturals per fer front a la mundialització cultural
 

Els més de 800 Resums de Sessió que s’han generat durant els 141 dies de diàlegs al Fòrum BCN 2004 han estat realitzats gràcies a la participació de més de 70 estudiants i llicenciats universitaris, als quals agraïm el seu esforç desinteressat.