Forum Barcelona 2004 | Español | English | herramientas Inici Mapa de continguts Buscador Mida textMida text text petita 11px text mitjana 14px text gran 17px
Continguts > Festival Mundial de la Joventut > Finançament de les activitats internacionals dels joves a Europa i a la Mediterrània
Documents Envia a un amicEnvia a un amic ImprimeixImprimeix
Resum sessió Resum sessió
Finançament de les activitats internacionals dels joves a Europa i a la Mediterrània
Diàleg de referencia: Festival Mundial de la Joventut

En aquesta xerrada un representant de l’Euro-Mediterranean Youth Platform ha exposat les bases i el funcionament del seu programa de cooperació del jovent europeu i de la Mediterrània. La plataforma va ser creada per animar els joves a treballar plegats i autoorganitzar-se. Es tracta d’una associació que rep anualment una aportació de 4 milions d’euros de la Comissió Europea. L’Euro-Mediterranean Youth Platform (www.euromedp.org) reparteix aquests fons per a finançar bona part dels projectes juvenils que sol·liciten recursos econòmics per a ser realitzats.

Durant la sessió, que ha estat marcada per un to informal i divulgatiu, el ponent també ha explicat que l’altre gran objectiu d’aquesta plataforma juvenil euromediterrània és crear xarxes socials per a mantenir els contactes entre els grups creats durant les trobades que financen.

Pujar
Per paraula clau
Doc. més relacionats
RS Cap a un altre món possible: com regular democràticament els mercats financers?
 
RS La promoció del servei voluntari juvenil (República Dominicana)
 
RS Voluntariat treballant en xarxa, necessitat o utopia
 
AS 18a Conferència Mundial del Voluntariat IAVE
 
RS Intervencions en salut
 

Els més de 800 Resums de Sessió que s’han generat durant els 141 dies de diàlegs al Fòrum BCN 2004 han estat realitzats gràcies a la participació de més de 70 estudiants i llicenciats universitaris, als quals agraïm el seu esforç desinteressat.