Forum Barcelona 2004 | Español | English | herramientas Inici Mapa de continguts Buscador Mida textMida text text petita 11px text mitjana 14px text gran 17px
Continguts > Personatges > Solomon R. Benatar
Personatges Envia a un amicEnvia a un amic ImprimeixImprimeix
Solomon R. Benatar
Professor de medicina i director del centre de bioètica UCT. Fou president del departament de medicina de la universitat Cape Town i president mèdic a l'hospital Groote Schuur de 1980 a 1999.

Les seves altres cites actuals són: Professor visitant d'ètiques mèdiques al col·legi mèdic de la universitat de Londres (1997—), professor visitant de ciències de la salut pública i medicina a la universitat de Toronto (2000—), president del comitè nacional d'investigació d'ètica a Sudàfrica i president de l'associació internacional de bioètica (2001-2003).

És el director d'un programa NIH (Fogarty International Center) fundat per a poder crear una ètica internacional d'investigació al sud d'Àfrica i assessor del V Prevention Trials Network de l'estat de Washington i de Metges sense fronteres. Ha estat escollit membre associat extranger, Institut de medicina de l'acadèmia nacional de ciències d'EE.UU. (1989), membre extranger honorari de l'acadèmia estadounidenca d'art i ciència (1996) i membre de la Royal Society de Sudàfrica (1997).

Autor de:
Ponències
• Plenary Session / Benatar, Solomon R.  [en]
 
Pujar