Forum Barcelona 2004 | Español | English | herramientas Inici Mapa de continguts Buscador Mida textMida text text petita 11px text mitjana 14px text gran 17px
Continguts > Personatges > Peter Mackler
Personatges Envia a un amicEnvia a un amic ImprimeixImprimeix
Peter Mackler
Peter Mackler és periodista des de fa 30 anys, durant la major part dels quals ha treballat per a l'Agència France-Presse (AFP).

Ha estat responsable a l’Àsia i l’Amèrica del Nord de l'AFP, corresponsal sènior per a Europa, corresponsal sènior internacional i coordinador de l'agència durant la guerra de l’Iraq.

Entre els temes que ha cobert hi ha les guerres del Golf, Bòsnia, Kosovo i l’Afganistan; la Intifada palestina, els atacs terroristes de l'11 de setembre a Nova York i les eleccions presidencials des dels Estats Units fins a les Filipines.

Ha donat conferències sobre periodistes davant nombrosos grups, incloent-hi el Collège de Guerre a París, l'Escola de les forces pacificadores de l'OTAN a Oberammergau (Alemanya) i les Nacions Unides.

Ha dirigit programes de formació per a reporters i editors a nombrosos països, incloent-hi l’Iran, Malàisia i els Estats Units.

Peter Mackler és el fundador del Projecte Platón, un programa innovador per ensenyar periodisme electrònic a estudiants pertanyents a minories, que s'ha desenvolupat a Washington DC des del 1999 fins al 2003. Avui dia el mateix model s'ensenya a Austràlia.

Autor de:
Ponències
• Training and Educating about Information from Childhood / Mackler, Peter  [en]
 
Pujar