Forum Barcelona 2004 | Español | English | herramientas Inici Mapa de continguts Buscador Mida textMida text text petita 11px text mitjana 14px text gran 17px
Continguts > Personatges > Ernesto Macías
Personatges Envia a un amicEnvia a un amic ImprimeixImprimeix
Ernesto Macías
El senyor Ernesto Macías és director comercial i de màrqueting d’Isofotón i president d’EPIA (Associació Europea de la Indústria Fotovoltaica).

Isofotón és líder mundial en el desenvolupament de solucions en energia solar, la qual contribueix al benestar de la humanitat. Des de la seva fundació el 1981, Isofotón ha tingut un paper destacat en els camps del disseny i la construcció de maquinària i també del desenvolupament i millora de productes termals i fotovoltaics i de les seves aplicacions energètiques: cèlules, mòduls, col·lectors, etc.

EPIA és l’associació industrial més gran del món entre les que es dediquen al mercat de l’electricitat solar. Aquesta associació té l’objectiu de fomentar els dispositius fotovoltaics a escala nacional, europea i mundial, i d’ajudar els seus membres a ampliar els seus mercats tant a l’Unió Europea com a fora.

Pujar