Forum Barcelona 2004 | Español | English | herramientas Inici Mapa de continguts Buscador Mida textMida text text petita 11px text mitjana 14px text gran 17px
Continguts > Personatges > Daniel Zimmer
Personatges Envia a un amicEnvia a un amic ImprimeixImprimeix
Daniel Zimmer
Director executiu del World Water Council

Daniel Zimmer és el director executiu del World Water Council. Ha passat gran part de la seva carrera professional al Departament d’enginyeria del medi ambient i aigua de Cemagref, un prestigiós institut públic francès de recerca mediambiental i agrícola.

Com a subdirector del departament, era responsable de la planificació estratègica de les activitats de recerca relacionades especialment amb la gestió de l’aigua agrícola, el tractament d’aigües residuals, la gestió de residus, l’optimització en la distribució d’aigua potable i la gestió de serveis públics.

Una de les principals preocupacions del Dr. Zimmer ha estat millorar la relació entre la recerca acadèmica i les necessitats de desenvolupament a tots els indrets del món on ha treballat, entre els quals trobem el Nord d’Àfrica, Tanzània, la Xina i Uzbekistan, on ha desenvolupat projectes sobre un ampli ventall de temes com ara sistemes de drenatge, avaluació de dissenys i actuacions, millora de la gestió de l’aigua agrícola i els efectes del canvi climàtic en els hidro i ecosistemes.

També s’ha implicat molt en activitats del comitè francès de l’ICID. Era el president del grup de treball sobre drenatge i ara és coeditor de l’Irrigation and Drainage Journal.

Font:
World Water Council

Pujar