Forum Barcelona 2004 | Español | English | herramientas Inici Mapa de continguts Buscador Mida textMida text text petita 11px text mitjana 14px text gran 17px
Esdeveniments> Exposicions > Barcelona Progrés > Barcelona Progrés

Exposicions

Presentació

Habitar el món

Ciutats - Cantonades

Veus

Guerrers de Xi'an

Exposicions a la ciutat

El poder de l'art

Barcelona Progrés

La Mina©Fòrum Barcelona 2004/Pasqual Gorriz
©Fòrum Barcelona 2004/Pasqual Gorriz
ImprimeixImprimeix
Barcelona ProgrésQuan: Del 20/05/2004 al 26/09/2004
On: Recinte > Zona d'accés > Edifici Fòrum

Enllaç Web de l'exposició
  PresentacióFotos   
Presentació “BARCELONA in PROGRÉSs” és una exposició que vol mostrar les estratègies i els projectes que han de garantir en el futur, que la nostra ciutat sigui un model de qualitat urbana.

Amb aquesta exposició volem convidar tots els barcelonins i les barcelonines a trobar-se i compartir les seves experiències sobre com viuen la seva ciutat. Aquest intercanvi d’opinions ens ajuda a percebre la complexitat d’una ciutat compacta i diversa com la nostra, així com l’esforç que ha representat arribar a dibuixar plegats, previ diàleg i consens entre tots, una Barcelona que s’assembli al màxim en la realitat a aquella que cadascú s’havia imaginat.

Barcelona està en un procés constant de reinvenció i regeneració. És una ciutat que es fa des de dins. Això és el que trobareu en aquesta exposició. En recórrer-la podreu conèixer en profunditat les estratègies i els grans projectes que estan transformant la nostra ciutat. Un procés que té en el reequilbri, la diversificació i la qualitat els seus eixos vertebradors, amb l’objectiu de millorar el benestar, el dinamisme i la cohesió social.

L’exposició inclou una gran maqueta de Barcelona de riu a riu, patrocinada per Abertis. Aquesta maqueta a escala 1:1000, de uns 200 m2, ens ajudarà a comprendre una Barcelona que no es vol aturar.

Joan Clos
Alcalde de Barcelona

Lloc web de la exposició:
http://www.bcn.es/urbanisme/barcelona_progres