Forum Barcelona 2004 | Español | English | herramientas Inici Mapa de continguts Buscador Mida textMida text text petita 11px text mitjana 14px text gran 17px
Esdeveniments > Exposicions > Presentació

EXPOSICIONS

Presentació

Guerrers de Xi'an

Habitar el món

Ciutats cantonades

Veus
El poder de l'art

Barcelona Progrés

La Mina
Exposicions a la ciutatExposicions Galeria Multimèdia
  Un dels principals objectius del Fòrum és contribuir a la renovació del pensament i de les actituds al voltant dels fenòmens que protagonitzen el segle XXI. Per aquest motiu, s'han programat quatre grans exposicions temàtiques que analitzen la diversitat cultural, el desenvolupament sostenible i les condicions de la pau des del rigor, l'espectacularitat i una clara voluntat d'interacció amb el públic.

Veus
CCIB (Centre de Convencions)
Imatge Veus Concebuda com una exposició dedicada a la diversitat, neix amb la voluntat de celebrar el fet de la comunicació humana i la diversitat lingüística i cultural.
més informaciómés informació

Ciutats - Cantonades
CCIB
Imatge Ciutats Un elogi a la ciutat, la materialitat de la qual –reflectida en les cantonades– tanca la força i l'empenta de les seves funcions socials, econòmiques, culturals i polítiques.
més informaciómés informació
Habitar el món
Moll Miradors
Habitar el món
Imatge Moll Miradors S'aborda el tema de les relacions entre l'ésser humà i el seu entorn a tres escales diferents: la humanitat, la societat en què vivim i cadascun de nosaltres.
més informaciómés informació

Guerrers de Xi'an
Moll del parc
Guerrers de Xi'an
Imatge Moll del parc Una completa mostra d'art funerari xinès que se centra en les troballes de les excavacions realitzades als mausoleus de Qin Shi Huang i Yangling.
més informaciómés informació

Exposicions en el Edifici Fòrum
Imatge El poder de l'art:ARCO 9 de maig a 26 setembre
El poder de l'art

Durant la Fira ARCO 2004, deu crítics internacionals han seleccionat més de 20 peces d’artistes contemporanis d’arreu del món.
més informaciómés informació
Imatge Barcelona Progrés 20 de maig a 26 setembre
Barcelona Progrés

Al voltant d’una gran maqueta de Barcelona, la mostra planteja una reflexió sobre l’evolució constant.
més informaciómés informació
Imatge La Mina 9 de maig a 26 setembre
La Mina. A 500 metres del Fòrum

La Mina és una nova instal·lació d’imatge i so de la fotògrafa Hannah Collins. El material, compilat i editat a partir de catorze hores de seqüències enregistrades en 35 mm per l’artista i el seu equip a la Mina –un enorme barri construït a l’extraradi de Barcelona– es va transferir del format original a la plataforma digital per a una instal·lació amb cinc pantalles.
més informaciómás informaciónmés informació

Ciutat Se celebren vint-i-tres exposicions relacionades amb el Fòrum en diferents equipaments culturals de la ciutat, de manera que, en conjunt, s'ofereix un programa d'exposicions inèdit de gairebé cinc mesos de durada.
© Barcelona 2004/R.Bargas

10 de maig a 26 setembre
La condició humana. El somni d'una ombra

Aborda la valoració del que és comú a tots els éssers humans, és a dir, allò que ens ha d'unir amb més força que els elements que tendeixen a separar-nos i a enfrontar-nos. L’exposició parteix de la concepció que, si sabem valorar-la i posar-la de relleu, aquesta herència comuna de la humanitat vincula els seus membres amb molta més força que la dels elements generadors de conflicte.
més informaciómés informació

- La bellesa del fracàs/ El fracàs de la bellesa
- Picasso. Guerra i pau
- L’esplendor de la Mediterrània medieval
- Art i utopia: l’acció restringida