español english français
     
  6 / 11 / 2006
      Información
Notes de premsa
Convocatòries de premsa
Dossiers
Entrevistes
Perfils
Calendari fòrum
Fórum en los medios
Servei de televisió

      Recursos Multimèdia
Fototeca
Logos
Videoteca
Audioteca
Infografies
Presentacions
Mapes del Fòrum

      Documentació
Fòrum 2004
Continguts
Fórum
Fórum Diálogos
Fórum Ciudad
Participa en el Fórum
Arquitectura del Fòrum
Donen suport al Fòrum
Entrades

      Serveis premsa
Allotjament i vol
Serveis
Contacte


Home > Notes de premsa
02-08-04 // 16:25h

EL GOVERNADOR DE L’ESTAT DE NUEVO LEÓN VISITA EL FÒRUM I PRESENTA MONTERREY 2007


Durant dos dies el governador coneixerà en profunditat el Fòrum i s’entrevistarà amb l’alcalde de Barcelona, Joan Clos, i el president de la Generalitat, Pasqual Maragall


José Natividad González, governador de l’Estat de Nuevo León, ha arribat a Barcelona per conèixer més a fons el Fòrum i presentar oficialment la proposta formal de Monterrey com a ciutat que organitzi la propera edició del Fòrum l’any 2007.

Ahir diumenge va iniciar la seva visita al Fòrum, on va poder veure l’espectacle «Moure el Món» i els acròbates mexicans Los voladores de Papantla. Avui dilluns ha iniciat el programa amb una visita a les exposicions permanents del Fòrum («Guerrers de Xi’an», «Veus» i «Ciutats, cantonades). Posteriorment s’entrevistarà amb l’alcalde de Barcelona, Joan Clos, i el president de la Generalitat de Catalunya, Pasqual Maragall, i tornarà al recinte del Fòrum per continuar la seva visita.

Està previst que demà dimarts tingui lloc la presentació formal de la candidatura de Monterrey 2007 en un acte que se celebrarà al recinte Fòrum, que es realitzarà després d’una reunió de feina amb responsables de l’organització.

La comitiva que acompanya el Governador està formada pel secretari de Desenvolupament Econòmic de l’Estat de Nuevo León, Eloy Campos Segovia, el director general de l’Agència per al Foment del Turisme, Jorge Cantú Valderrama, el subsecretari general de Govern de l’Estat de Nuevo León, Rogelio Cerda Pérez, i el director de l’Àrea de Foment Econòmic, Jorge García Murillo.ARCHIVOS ADJUNTOS:
José Natividad González/1 - © Fòrum Barcelona 2004/Miquel González
José Natividad González/2 - © Fòrum Barcelona 2004/Miquel González
José Natividad González/3 - © Fòrum Barcelona 2004/Miquel González
Nota de premsa

Tornar a l´índex de notes de premsa


Imprimir