español english français
     
  6 / 11 / 2006
      Información
Notes de premsa
Convocatòries de premsa
Dossiers
Entrevistes
Perfils
Calendari fòrum
Fórum en los medios
Servei de televisió

      Recursos Multimèdia
Fototeca
Logos
Videoteca
Audioteca
Infografies
Presentacions
Mapes del Fòrum

      Documentació
Fòrum 2004
Continguts
Fórum
Fórum Diálogos
Fórum Ciudad
Participa en el Fórum
Arquitectura del Fòrum
Donen suport al Fòrum
Entrades

      Serveis premsa
Allotjament i vol
Serveis
Contacte


Home > Notes de premsa
06-09-04 // 14:39h

EL FÓRUM MONTERREY 2007 ES PRESENTA AVUI A LA SOCIETAT CIVIL MEXICANA


Més d’un centenar de personalitats de la vida política i cultural assistiran a l’acte en què es presentarà com serà l’esdeveniment que agafarà el relleu del Fòrum Barcelona 2004


A les 9 del matí, hora mexicana, està previst que s’iniciï a la nau Sopladores del Parque Fundidora l’acte de presentació del Fórum Monterrey 2007 als consells ciutadans i a la societat civil de la ciutat. La presentació anirà a càrrec del president del Comitè Organitzador i governador del estat de Nuevo León, José Natividad González Parás, i està confirmada l’assistència de més d’un centenar de personalitats de la vida política i cultural de Monterrey.

L’acte també serà seguit per una expedició de mitjans de comunicació procedent de Barcelona que ha viatjat a Monterrey per recollir en primera persona els detalls de la preparació de l’esdeveniment. Un cop finalitzada la presentació, els periodistes realitzaran una visita guiada pel Parque Fundidora, el recinte que albergarà el Fórum Universal de las Culturas - Monterrey 2007. La segona edició d’aquest esdeveniment internacional seguirà l’Agenda de Principis i Valors del Fòrum durant 90 dies, entre els mesos de setembre i novembre de 2007.

El Fòrum Monterrey 2007 es desenvoluparà d’acord amb els vuit Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni de la ONU per al 2015: eradicació de la pobresa extrema i de la fam, ensenyament primari universal, promoció de la igualtat de  gèneres, reducció de la mortalitat infantil, millora de la salut materna, combatre el VIH/ Sida, el paludisme i altres malalties, garantir la sostenibilitat del mediambient i el foment d’una associació mundial per al desenvolupament.

L’organització de l’esdeveniment anirà a càrrec del Govern de l’estat de Nuevo León, i José Natividad González Parás, actual governador serà el president del Comitè Organitzador. Les set ciutats que formen part dels municipis de la Zona Metropolitana de Monterrey també s’han implicat en l’organització del Fórum Monterrey 2007.ARCHIVOS ADJUNTOS:
Nota de premsa

Tornar a l´índex de notes de premsa


Imprimir